huhti 092014
 

Mikko Pettinen: 2HAPPY albumi on nyt nyt julkaistu!!!

Itse asiassa se julkaistiin jo toukokuussa 2013, mutta levyn musiikki on ajatonta eikä se mene pois muodista. Levyä voit ostaa suoraan minulta, yhteystietoni löytyvät CONTACT –sivulta. Laita meiliä tai tykkää Mikko Pettinen & Happy People –Facebook –sivustani ja laita viestiä niin laitan levyn postiin.

Voit ostaa levyn myös monista levykaupoista. Linkit muutamiin kauppoihin löydät tämän sivun vasemmalta puolelta. 2Happy kuten myös MP4 –yhtyeeni cd:t sekä Searching For Melodies –levy, jonka tein kitaristi Teemu Viinikaisen kanssa 2007 ovat kuunneltavissa myös Spotifyssa ja mp3:na iTunesissa.

Kuuntele ja katsele Happy People –yhtyeeni uudenkarheat energiset livevideot MUSIC –sivulta. Samalla sivulla on myös Soundcloud –kokoelma, johon olen koonnut suosikkejani kaikilta levyiltäni ja on siellä myös pari julkaisematonta MP4 –yhtyeen livebiisiä toistaiseksi julkaisemattomalta livelevyltä, joka äänitettiin Jazzliiton kiertueella 2012.

Kierrän Suomea ja muutamaa muutakin maata mainion suomalais-beniniläisen afrofunk-jazz –bändin Helsinki-Cotonou Ensemblen kanssa kesä-syyskuussa 2014. Katso keikkakalenterini LIVE –osiossa.

Tulevia levytyksiä: Lenny Pickett & Umo Jazz Orchestra: The Prescription –albumi julkistaan Yhdysvalloissa 10.6.2014. ja pian sen jälkeen muualla maailmassakin. Legendaarisen Tower Of Power/Saturday Night Live –fonistin kauan odotettu levy (edellinen levy Borneo Horns ilmestyi 1983) on hieno yhdistelmä upeaa orkesterisoittoa, uskomattomia ja sielukkaita fonisooloja, soulia, funkkia, jazzia, bluesia ja gospelsoundeja.

Muita tulevia levyjä, joilla olen mukana:

  • Kerkko Koskinen Kollektiivin tuleva levy (ilmestyy syksyllä 2014)
  • Sandhjan debyyttilevy (toukokuussa 2014), jolle tein puhallinsovitukset ja soitan trumpettia ja flyygelitorvea
  • Jazzpianisti Antti Utriaisen 3. Levy, joka ilmestyy syksyllä 2014. Loka-marraskuussa olen mukana myös levyn julkaisukiertueella
  • Laulaja-lauluntekijä Hanni Angelahon Ikkuna aukeaa –levy ilmestyy kesän aikana. Olen sovittanut kaikki levyn kappaleet, toimin levyn tuottajana, pianistina, trumpetistina, taustalaulajana ja osittain myös äänittäjänä. Avioeron selviytymisprosessia käsittelevä teemalevy on akustispainotteista laulelmallista poppia soul-, iskelmä- ja kansanmusiikkisävyin.
  • Samba á Venda feat. Felipe Salles & Mikko Pettinen –yhtyeen viime kesänä äänittämä levy toivottavasti julkaistaan pian. Se sisältää upeaa brasilialaista jazzia sekä samansävyisiä tuoreita suomalaisia jazzsävellyksiä. Pysykää kuulolla

Tulevat Happy People –keikat ovat työn alla. Ideoita ja apua otetaan vastaan!

 

Share Button